Workshop Soul Body Fusion®

Zou je zelf ook graag Soul Body Fusion® willen geven aan bijvoorbeeld familie, kinderen, vrienden en/of dieren? Of heb je zelf een praktijk en zou je Soul Body Fusion® willen geven aan cliënten? Dan ben je van harte welkom om een workshop Soul Body Fusion® Practitioner te komen volgen bij mij. Wil je meer informatie over Soul Body Fusion®, dan kun je kijken op mijn site onder Soul Body Fusion® of op www.soulbodyfusion.nl

Soul Body Fusion Practitioner

Soul Body Fusion® Practitioner workshop

Het doel van de workshop is het zelfstandig kunnen faciliteren van een 1 op 1 Soul Body Fusion® sessie volgens de richtlijnen van Jonette Crowley. (www.jonettecrowley.com) Tijdens een workshop ervaar je het proces van Soul Body Fusion® en je leert Soul Body Fusion® toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand). Ook krijg je uitgebreid uitleg over Soul Body Fusion®, hoe en waarom het werkt.
De workshop is bedoeld voor iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen, vanuit zijn volledig potentieel wil leven en beter wil kunnen functioneren in het dagelijks leven (privé en werk).

Praktische informatie

De Soul Body Fusion® Practitioner workshop duurt 1 dag van 10:00 uur tot 17.00 uur.
De workshop gaat door als er minimaal 2 deelnemers zijn.
Na deze dag ontvang je het Soul Body Fusion® Practitioner certificaat.
Het wordt aangeraden om na de workshop het boek “Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer” van Jonette Crowley te lezen.
De workshop zal plaatsvinden in Eext (Drenthe).

Workshop kosten

Kosten: € 145,- pp

Hoe kan je je opgeven voor de workshop

Stuur een mail met je naam en op welke datum (zie agenda hieronder) je de workshop zou willen volgen naar info@floortjejanssen.com. Als je vragen hebt, mag je ook altijd even mailen. Nadat ik je mail ontvangen heb krijg je een bevestigingsmail met daarin de factuur voor de workshop.

Agenda 2024

Er zijn nog geen workshops gepland

Workshop bij je thuis of online

Woon je in de provincie Groningen, Friesland of Drenthe dan kan ik de workshop ook bij je thuis verzorgen. Je regelt dan zelf minimaal 3 vrienden/ kennissen en/ of familieleden en dan krijg jij korting op de workshopprijs. De organisator betaald dan €100,- ipv €145. De workshop is van 9:30 tot 17:00, datum in overleg.

Als de workshop door omstandigheden niet fysiek kan plaatsvinden, kan dit ook online via Zoom (de hele groep volgt de workshop dan online).

Je ziel heeft de leiding.

San Francisco