Soul Body Fusion®

Beschrijving van Soul Body Fusion®

Ben je benieuwd hoe het voelt wanneer je lichaam volledig en volkomen is afgestemd op het Licht van je ziel? Ieder van ons heeft een prachtige ziel, maar we zijn vaak niet bij machte om haar hogere vibratie volledig in ons fysieke lichaam te brengen. We leiden ons leven met ons licht half aan. Het gebeurt vaak dat de frequenties van ziel en lichaam niet op elkaar afgestemd zijn door de trauma’s van het leven, misbruik en teleurstellingen. Dit kan ons het zicht op een meer volledige perceptie van onszelf en de wereld om ons heen benemen.

Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn, je Goddelijk Licht volledig in je cellen, in je DNA te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van je ziel. Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, vanuit je hart, naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde….

Uitvoering van Soul Body Fusion®

Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je in een stoel tegenover mij en leg ik mijn vingertoppen op jouw vingertoppen. Een sessie duurt  2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt.  Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en ziel kunnen meer in balans komen.

Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel wat door hun lichaam trekt en de balans herstelt tussen de linker en rechter hersenhelft. Na de Fusion voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk.

Een Soul Body Fysion sessie kan ook online plaatsvinden, de werkwijze en het mogelijke resultaat zijn hetzelfde.

2019 Joshua Tree NP – Californië

Meer informatie

Meer achtergrondinformatie is te vinden op www.JonetteCrowley.com en de landelijke website www.soulbodyfusion.nl.

Soul Body Fysion® sessie boeken

Elke sessie duurt 30 min
Een standaard Soul Body Fusion® pakket bestaat uit 3 sessies binnen 21 dagen:

  • 1e sessie om het proces te starten;
  • 2e sessie – een week later;
  • 3e sessie – twee weken na de tweede sessie

Kosten: € 110,- voor 3 sessies
Voor 1 sessie betaal je €45,-

Procedure: Na je aanvraag plannen we samen de afspraak in. De Soul Body Fusion kan fysiek of online plaatsvinden.
Een fysieke afspraak is mogelijk op maandag en dinsdag van 9:00-13:00 in Eext (eventueel ook andere dagen mogelijk)
Online afspraak kan via Zoom afgesproken worden.
Betaling: Vooraf aan de afspraak krijg je via de e-mail een betalingsverzoek.

Cyprus 2018