Reviews

“De workshop was geweldig! Ik was er de hele week nog van aan het nagenieten. Ik heb op afstand regelmatig personen SBF gegeven en het voelt echt heel goed. Ik ben heel blij dat ik er bij kon zijn die zondag. Er was een hele fijne energie. Nogmaals bedankt daavoor!”

Anneke GR

“De workshop was erg leerzaam, ik heb veel handvatten gekregen om SBF zelf toe te passen (op mezelf en anderen). Floortje heeft de oorsprong en toepassing van SBF helder uitgelegd, inclusief zeer praktische tips. De sfeer was open en gemoedelijk en je voelde de verbinding tussen de deelnemers en het SBF-veld krachtiger worden gedurende de dag. Ik had reeds eerder SBF’s ontvangen, maar nu kan ik ze ook geven! Blij mee!”

Sander DR

“Floortje begeleid je om met zelfvertrouwen de Soul Body Fusion zelf te gaan geven. Het is een cadeau voor jezelf en anderen. Heel fijn om te ontvangen en om te geven. Een duidelijke manier van lesgeven en er is ruimte voor vragen, de dag is zo voorbij. Een aanrader!”

Marieke NH

“Ik heb 2x een healing van Floortje gekregen en dit was bijzonder fijn om te ervaren! Het heeft mij heel goed gedaan en me meer in balans gebracht.

Ook heb ik mogen deelnemen aan Floortje haar 1e workshop van soul body fusion. Ook dit was een fijne ervaring! Wie wil er nu niet meer in verbinding met zichzelf en anderen zijn en het bewustzijn vergroten van zowel jezelf als de mensen om je heen? “

Carin, Annen

“Floortje kwam op mijn pad op een moment waarop ik het niet meer wist. Ik was overspoeld en verward. Ik heb mijn hele leven vanuit mijn hoofd geleefd. Mijn gevoel werd genegeerd en onderdrukt. Totdat dit niet meer lukte. Floortje heeft me een reading en een healing gegeven. Toen ik haar terugkoppeling las, dacht ik: “Dit kan ze niet weten! Dat weet niemand!”

Floortje heeft me een spiegel voorgehouden: gevoelens, angsten, overtuigingen, dromen die ik bij me droeg maar niet onder ogen durfde te komen. Ze heeft alles op een rijtje gezet, orde geschept in de chaos. Op dat moment dacht ik: “Ja, natuurlijk, het is zo simpel en logisch!”

Naast de duidelijkheid die er ontstond, heeft Floortje mij een aantal tips en adviezen gegeven. Waar ik onwijs blij mee ben. Ik moet het zelf doen, weet ik. Maar ik heb nu een richting en een routebeschrijving. Hoe de reis gaat verlopen weet ik niet, hoef ik niet te weten. Het enige wat ik nodig heb is leven vanuit mijn gevoel in het licht van de koplampen. Telkens een paar meter vooruit. One day at the time. Met liefde voor mezelf en vertrouwen in een kosmische energie die mij omringt en beschermt. Dank je wel Floortje!”

A.L.