Reviews

Reviews van cliënten die al gebruikt hebben gemaakt van een Soul Reading en/ of een Master Healing.

“Floortje kwam op mijn pad op een moment waarop ik het niet meer wist. Ik was overspoeld en verward. Ik heb mijn hele leven vanuit mijn hoofd geleefd. Mijn gevoel werd genegeerd en onderdrukt. Totdat dit niet meer lukte. Floortje heeft me een reading en een healing gegeven. Toen ik haar terugkoppeling las, dacht ik: “Dit kan ze niet weten! Dat weet niemand!”

Floortje heeft me een spiegel voorgehouden: gevoelens, angsten, overtuigingen, dromen die ik bij me droeg maar niet onder ogen durfde te komen. Ze heeft alles op een rijtje gezet, orde geschept in de chaos. Op dat moment dacht ik: “Ja, natuurlijk, het is zo simpel en logisch!”

Naast de duidelijkheid die er ontstond, heeft Floortje mij een aantal tips en adviezen gegeven. Waar ik onwijs blij mee ben. Ik moet het zelf doen, weet ik. Maar ik heb nu een richting en een routebeschrijving. Hoe de reis gaat verlopen weet ik niet, hoef ik niet te weten. Het enige wat ik nodig heb is leven vanuit mijn gevoel in het licht van de koplampen. Telkens een paar meter vooruit. One day at the time. Met liefde voor mezelf en vertrouwen in een kosmische energie die mij omringt en beschermt. Dank je wel Floortje!”

A.L.