Soul Reading

Wat is een Soul Reading?

Alles wat je ziet, voelt en ervaart in deze wereld is energie. Hoe elke persoon omgaat met deze energie is weer anders. Tijdens een Soul Reading stem ik af op jouw eigen energie. Door deze afstemming ervaar ik beelden en lichamelijke sensaties, die ik in begrijpelijke woorden vertaal. Vanuit mijn intuïtie mag ik zien, horen en zeggen wat nodig is. Dus elke sessie is een stukje maatwerk en zal in elke situatie weer anders zijn. Je mag erop vertrouwen dat wat je gezegd wordt precies goed is voor jou op dat moment.

Is een Soul Reading iets voor jou?

Er zijn van die momenten in je leven dat je met je ziel onder je arm loopt, dat je even niet meer weet waar je het moet zoeken. Je hoofd maakt overuren en je vraagt je af of je juist actie moet ondernemen of juist even een stapje terug moet doen. Herhalende patronen en overtuigingen komen aan het licht, je begint ze door te krijgen, maar je weet niet hoe nu verder. Je staat op een kruispunt in je leven, maar het ontbreekt je aan daadkracht om een weg in te slaan. Je hebt behoefte aan een overzicht en inzicht over je leven en jezelf. Wat wil je nu echt? Waar word je nu echt heel blij van? Wat is nu echt de bedoeling?

Een Soul Reading kun je dus aanvragen als je behoefte hebt in meer inzicht in een bepaalde situatie. Dat kan gaan over je (ziels)relatie, je werkplek, je lichamelijke klachten, je kinderen en je familie. Het is ook mogelijk om een open reading te krijgen, omdat je bijvoorbeeld nieuwsgierig bent en wilt weten wat jouw ziel je te vertellen heeft.

Soul Reading aanvragen

Via contact kun je een e-mail reading aanvragen.
Kosten: € 55,-
Procedure: Na betaling krijg je binnen 1 week je persoonlijke reading uitgewerkt per mail toegestuurd. Ik heb voor de reading je volledige naam en geboortedatum nodig. (Eventueel een foto)

Je kunt ook een Master healing aanvragen, hier komen ook inzichten naar voren, zoals bij een reading.