Essentie weekend

De Flow van Creatiekracht

Het verhaal achter dit Essentie weekend:
Wat bestaan er in de wereld toch bijzondere en mooie mensen. Begin april, met Pasen, mocht ik samenkomen met 2 vrouwen die allebei op hun eigen unieke manier contact maken met hun essentie, hun ware zelf. Gedreven door onze eigen missie en gevoel staan we voor een uitdaging om dit te mogen delen met andere vrouwen. In een paar uur tijd hebben we een heel essentie weekend gevuld met de mooiste opdrachten en onderwerpen. Wat een mooie creatiekracht samen. We hopen in de zomer onze eerste essentie weekend te kunnen plannen op een super mooie ruime locatie in Groningen.

Tipje van de sluier

Wat zal er aan bod komen tijdens dit essentie weekend, vraag je jezelf mogelijk af. Ik kan alvast aangeven dat de elementen; aarde, vuur, lucht en water aan bod komen. En dat we alle drie een andere expertise hebben, namelijk een creatieve, psychologische en een energetische/ spirituele. Wat ook niet onbelangrijk is, we hebben alle drie een passie voor de natuur, eten en mensen.

Na wat uren gepraat te hebben, kwamen we met z’n drieën tot de volgende conclusie. Dat wij meteen heen zouden gaan als we van zo’n weekend gehoord zouden hebben….

De komende maanden gaan wij verder brainstormen, plannen maken en zullen wij het weekend concreet gaan maken. Ik hou jullie op de hoogte!

(Heb je alvast vragen over dit weekend, dan mag je altijd even een mailtje sturen)